


Organitzem estudis de consumidors per desxifrar les preferències d’aquests en referència als atributs sensorials dels aliments, per després poder modelar les varietats cultivades en acord amb el que vol la gent. Alhora, considerem els tastos de consumidors com una estratègia eficaç per donar a conèixer les varietats tradicionals del nostre país, contribuint a la seva conservació al camp i al plat. Periòdicament organitzem tastos de consumidors en diferents indrets de Catalunya i entorn diferents varietats tradicionals.
Algunes actuacions:
- Tast de consumidors per a la recuperació de la mongeta Castellfollit del Boix (Manresa, 2013, 120 persones).
- Com t’agraden els tomàquets? Tast de consumidors (Barcelona, 2014, 230 persones).
- Tast de consumidors. La col brotonera, un tresor gastronòmic (Terrassa, 2013 i 2014, 300 persones).
- Tast de consumidors per a la millora sensorial de la mongeta tendra (Vic, 2014, 200 persones).
- Tria el teu tomàquet. Tast de consumidors. (Sant Vicenç dels Horts, 109 persones).