Cerca projectes
Millora del rendiment i qualitat de varietats tradicionals de tomàquet a Catalunya en
condicions d’agricultura ecològica mitjançant l’aplicació de fongs micorrícic
All de Belltall, singularitat i producció sostenible
WaFS! Water and Food Systems under climate change
El cultiu de l’arç groc (Hippophae Rhamnoides L.) com a eina de revitalització de l’agricultura d’alta muntanya: de l’agronomia a les noves eines de digitalització dels cultius
Monitoratge del contingut de nitrats en hortalisses de fulla a Catalunya
ALLFRUIT4ALL: un projecte que busca valoritzar la fruita d’os i raïm
Sembrant Escoles: una recerca pionera sobre la biodiversitat cultivada al Priorat
Laboratori online de diagnòstic de malalties vegetals en horticultura
Gestió eficient del cultiu del calçot: optimització dels recursos i millora del rendiment
Estudi del comportament agronòmic de varietats tradicionals i millorades de bleda (Beta vulgaris L.), espinac (Spinacia oleracea L.) i escarola (Chicorium endivia L.) en cultiu ecològic Catalunya
GO Valorització del cultiu de llegums a través del desenvolupament de nous productes i ingredients innovadors
Pàgina: 1 of 4 Més vell