• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Fundació Miquel Agustí
  • Sobre Nosaltres
  • Recerca
  • Serveis
  • Banc de Llavors FMA-UPC
  • Notícies
Estàs aquí:Inici / old

Els llegums: de la tradició a la innovació

3 d'octubre de 2016

Acte que es celebrarà el proper 26 d’octubre en el marc de l’Any Internacional dels Llegums al Fòrum Gastronòmic 2016

La Xarxa Productes de la Terra i la Fundació Miquel Agustí organitzen una jornada sobre els llegums en el marc del Fòrum Gastronòmic 2016. El 2016 ha estat definit per la FAO (Organització de les Nacions Unides per a l’Alimentació i l’Agricultura) l’Any Internacional dels Llegums per difondre arreu els avantatges nutricionals d’aquest aliment.

Durant la jornada repassarem la història del consum dels diferents llegums a Catalunya, coneixerem, de la mà de diferents experts, dels seus productors, envasadors i comercialitzadors l’activitat que s’està duent a terme per recuperar i promocionar les varietats més arrelades al territori, i, finalment, realitzarem un tastet d’aquest aliment.

[pdf-embedder url=”https://fundaciomiquelagusti.cat/content/uploads/2016/09/PROGRAMA_acte-FMA-lleguminoses_JORNADA-4.pdf” title=”programa_acte-fma-lleguminoses_jornada-4″]

Arxivat com a: old

Barra lateral primària

Cerca

Webs de projectes de la FMA

  • traditom
  • espigallsdelgarraf
  • festom
  • tomaliers

Fundació Miquel Agustí

Plaça de Sant Roc, 1 – 08201 Sabadell
recerca@fundaciomiquelagusti.cat
+34 935521101

Seccions

  • Notícies
  • Sobre Nosaltres
  • Recerca
  • Serveis

Webs de projectes de la FMA

  • traditom
  • espigallsdelgarraf
  • festom
  • tomaliers
  • Política de privacitat
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • YouTube