• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
Fundació Miquel Agustí
  • Sobre Nosaltres
  • Recerca
  • Serveis
  • Banc de Llavors FMA-UPC
  • Notícies

Ceba

Ceba de Vila-sacra

Ceba de Coll de Nargó

Projectes relacionats

Gestió eficient del cultiu del calçot: optimització dels recursos i millora del rendiment

El calçot (Allium cepa L.) és un dels productes hortícoles amb major importància a Catalunya. Es tracta d’un cultiu biennal que consta de dues fases diferenciades: el primer any es cultiven les cebes que […]

Llegeix més

Projecte de recuperació de la ceba de Coll de Nargó: Producte de qualitat i singular d’un territori

Els productes agroalimentaris de qualitat associats a un territori poden generar riquesa, a més de poder garantir que el millor producte pot trobar-se en una determinada zona, incrementa el valor […]

Llegeix més

Desenvolupament de nous productes frescos i processats de calçot d’alt valor afegit

El calçot (Allium cepa L.) és un dels productes hortícoles amb major importància a Catalunya, especialment a les comarques tarragonines. Aquesta importància ha traspassat l’àmbit agrícola, fins a esdevenir un […]

Llegeix més

Fundació Miquel Agustí

Plaça de Sant Roc, 1 – 08201 Sabadell
recerca@fundaciomiquelagusti.cat
+34 935521101

Seccions

  • Notícies
  • Sobre Nosaltres
  • Recerca
  • Serveis

Webs de projectes de la FMA

  • traditom
  • espigallsdelgarraf
  • festom
  • tomaliers
  • Política de privacitat
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • YouTube