• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Fundació Miquel Agustí
  • Sobre Nosaltres
  • Recerca
  • Serveis
  • Banc de Llavors FMA-UPC
  • Notícies
Estàs aquí:Inici / old

III Jornades Gastronòmiques del Tomàquet Montgrí

3 de setembre de 2013

El tomàquet de la varietat Montgrí es torna a convertir en l’ingredient principal dels plats dels 14 restaurants de Cuina Vallès.

Cuina.cat (03/09/2013)

jornades gastronòmiques montgrí

Amb aquestes jornades, impulsades per la Fundació Miquel Agustí i Cuina Vallès, es vol aportar noves eines per donar a conèixer el producte de proximitat i de qualitat, recuperant unes varietats que destaquen per la seva delicadesa i que permeten retrobar els bons sabors d’abans.

Les qualitats del tomàquet Montgrí sobresurten per una carn melosa, de gust i aroma suaus. Durant dues setmanes podreu comprovar-ho visitant els establiments que faran meravelles amb aquest fruit.

http://www.cuina.cat/ca/agenda/iii-jornades-gastronomiques-del-tomaquet-montgri-153727.php

Arxivat com a: old

Barra lateral primària

Cerca

Webs de projectes de la FMA

  • traditom
  • espigallsdelgarraf
  • festom
  • tomaliers

Fundació Miquel Agustí

Plaça de Sant Roc, 1 – 08201 Sabadell
recerca@fundaciomiquelagusti.cat
+34 935521101

Seccions

  • Notícies
  • Sobre Nosaltres
  • Recerca
  • Serveis

Webs de projectes de la FMA

  • traditom
  • espigallsdelgarraf
  • festom
  • tomaliers
  • Política de privacitat
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • YouTube