• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Fundació Miquel Agustí
  • Sobre Nosaltres
  • Recerca
  • Serveis
  • Banc de Llavors FMA-UPC
  • Notícies
Estàs aquí:Inici / Notes de premsa

L’all de Belltall: com el defineixen sensorialment?

3 de desembre de 2022

La Laura i en Ramon, productors d’all de Belltall

La investigadora experta de la Fundació en anàlisi sensorial, Laura López-Mas, ha tingut l’oportunitat d’entrevistar a diversos productors, restauradors i consumidors de Belltall i els seus voltants per conèixer les singularitats del seu all.

L’Almodis, la Laura, el Tom, en Ramon, l’Albert i la Montse, entre altres, es van prestar gustosament a detallar com plantaven, recol·lectaven, sacaven, transformaven i emmagatzemaven els alls, però també en quines preparacions culinàries l’utilitzaven.

Els que han tingut l’oportunitat de tastar-lo, defineixen l’all de Belltall per la intensitat del seu sabor, la dolçor, la textura fina i la cremositat, però, sobretot, perquè no repeteix.

Pròximament, el panel de tastadors de la Fundació Miquel Agustí emprendrà la tasca de seleccionar els descriptors més escaients i elaborar la fitxa de tast per definir el perfil sensorial de l’all de Belltall.

Us animeu a tastar-lo?

Amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona

Arxivat com a: Notes de premsa

Barra lateral primària

Cerca

Webs de projectes de la FMA

  • traditom
  • espigallsdelgarraf
  • festom
  • tomaliers

Fundació Miquel Agustí

Plaça de Sant Roc, 1 – 08201 Sabadell
recerca@fundaciomiquelagusti.cat
+34 935521101

Seccions

  • Notícies
  • Sobre Nosaltres
  • Recerca
  • Serveis

Webs de projectes de la FMA

  • traditom
  • espigallsdelgarraf
  • festom
  • tomaliers
  • Política de privacitat
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • YouTube