• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Fundació Miquel Agustí
  • Sobre Nosaltres
  • Recerca
  • Serveis
  • Banc de Llavors FMA-UPC
  • Notícies
Estàs aquí:Inici / old

Llegums: qualitat, cultiu i usos

14 de novembre de 2016

El pròxim 30 de novembre es celebrarà a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària (ETSEA) de Lleida una jornada tècnica i una exposició dedicada als llegums. La jornada compta amb la participació del Dr. Francesc Casañas de la Fundació Miquel Agustí  

PRESENTACIÓ

L’Assemblea de les Nacions Unides ha proclamat el 2016 com l’Any Internacional dels Llegums per tal de potenciar l’interès en el cultiu i el consum d’aquest aliment, donat el seu alt valor nutritiu i per tractar-se d’un producte bàsic per una producció sostenible i per la seguretat alimentària al món.
Aquesta jornada i exposició pretén reflexionar entorn els llegums, tot destacant les seves característiques de qualitat, així com aspectes de millora en el seu cultiu i presentar algunes experiències de valorització i diferenciació de productes catalans.

PROGRAMA

[pdf-embedder url=”https://fundaciomiquelagusti.cat/content/uploads/2016/11/Jornada-PATT-LLEGUMS-ETSEA-Lleida.pdf” title=”jornada-patt-llegums-etsea-lleida”]

LLOC DE REALITZACIÓ

Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària (ETSEA) de Lleida; (Sala d’Actes, Edifici principal)
Av. Rovira Roure ,191 – 25198 LLEIDA
(www.etsea.udl.cat)

Arxivat com a: old

Barra lateral primària

Cerca

Webs de projectes de la FMA

  • traditom
  • espigallsdelgarraf
  • festom
  • tomaliers

Fundació Miquel Agustí

Plaça de Sant Roc, 1 – 08201 Sabadell
recerca@fundaciomiquelagusti.cat
+34 935521101

Seccions

  • Notícies
  • Sobre Nosaltres
  • Recerca
  • Serveis

Webs de projectes de la FMA

  • traditom
  • espigallsdelgarraf
  • festom
  • tomaliers
  • Política de privacitat
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • YouTube