El proper dilluns 23 de març del 2015 la FMA col·labora en una jornada tècnica que organitza la IGP de Valls a la capital de l’Alt Camp. En la jornada s’analitzaran diferents models de promoció de productes locals i es veurà si poden poden tenir aplicació en el calçot
PRESENTACIÓ
Què fa que un producte sigui escollit preferentment a un altre de similar? És suficient un distintiu de qualitat com una IGP o una DOP per a dirigir la opció de compra dels consumidors? Qui hi guanya en el consum preferent d’un producte de qualitat amb reconeixement i prestigi? Hi guanya tan sols el productor, o també tota la cadena de comercialització? La qualitat és garantia d’èxit? Com s’arriba a la popularitat?
Analitzem casos d’èxit, en els què partint de bons productes s’arriba a una bona penetració al mercat i amb un model de negoci en el qual els beneficis s’expandeixen en múltiples direccions.
PROGRAMA
LLOC DE REALITZACIÓ
Biblioteca Popular de Valls, Passeig dels Caputxins, 18 – 43800 Valls