La investigadora experta de la Fundació en anàlisi sensorial, Laura López-Mas, ha tingut … [Llegeix més...] about L’all de Belltall: com el defineixen sensorialment?
Notícies
La Fundació Miquel Agustí vol demostrar la utilitat del NIR per monitorar el contingut de nitrats en hortalisses de fulla
Investigadors de la Fundació inicien un nou projecte enfocat en elaborar un mapa dinàmic mitjançant … [Llegeix més...] about La Fundació Miquel Agustí vol demostrar la utilitat del NIR per monitorar el contingut de nitrats en hortalisses de fulla
All de Belltall, cap a una marca de qualitat
La Fundació Miquel Agustí inicia un nou projecte enfocat a l'all de Belltall per poder definir … [Llegeix més...] about All de Belltall, cap a una marca de qualitat
WAFS!: l’impacte de la petjada hídrica darrere el consum d’aliments
L’agricultura consumeix el 70% dels recursos hídrics del món i alguns sectors presenten una elevada … [Llegeix més...] about WAFS!: l’impacte de la petjada hídrica darrere el consum d’aliments
Aliments malgastats i el impacte medioambiental, un motor de recerca i innovació
La Fundació Miquel Agustí col·labora a ALLFRUIT4ALL, un projecte que busca valoritzar la fruita d’os … [Llegeix més...] about Aliments malgastats i el impacte medioambiental, un motor de recerca i innovació
El Priorat busca redescobrir les seves varietats tradicionals
a través de la participació dels alumnes i la ciutadania
Les escoles del Priorat i voluntaris/es de la comarca participen en una recerca pionera sobre la … [Llegeix més...] about El Priorat busca redescobrir les seves varietats tradicionals
a través de la participació dels alumnes i la ciutadania