L’ús de varietats tradicionals en cultius comercials d’enciam es veu limitat per la manca … [Llegeix més...] about Enquesta a tècnics i productors d’enciam
Notícies
Jornada tècnica. El conreu de varietats de col tradicionals i de diversificació
La jornada tècnica de la Fira de la Candelera d'enguany que organitza la Fundació Agrària de Molins … [Llegeix més...] about Jornada tècnica. El conreu de varietats de col tradicionals i de diversificació
JORNADA de portes obertes del projecte BRAAVA
Aquest proper DIMARTS 18 DESEMBRE A LES 16h, al Parc AGRÒPOLIS UPC (Camí de les Filipines,110 – … [Llegeix més...] about JORNADA de portes obertes del projecte BRAAVA
Reformulant el concepte de varietat tradicional, A: Varietats vegetals tradicionals catalanes (II): els calçots
Casañas F., Casals J. (2015) Reformulant el concepte de varietat tradicional, A: Varietats vegetals … [Llegeix més...] about Reformulant el concepte de varietat tradicional, A: Varietats vegetals tradicionals catalanes (II): els calçots
Sugar-and-acid profile of Penjar tomates and its evolution during storage
Casals J., Martí-Renau R., Casañas F., Cebolla J. (2015) Sugar-and-acid profile of Penjar tomates … [Llegeix més...] about Sugar-and-acid profile of Penjar tomates and its evolution during storage
Using Trendsetting Chefs to Design New Culinary Preparations with the “Penjar” Tomato
Romero Del Castillo R., Puig-Pey M., Biarnés J., Vilaseca H., Simó J., Plans M., Massanés … [Llegeix més...] about Using Trendsetting Chefs to Design New Culinary Preparations with the “Penjar” Tomato