Notícies
Recuperación y mejora de la variedad tradicional de col ‘espigall del Garraf’ (Brassica oleracea L.)
Eines per a la dinamització agrícola del Parc del Garraf: anàlisi de la dinàmica agrícola i impuls dels productes locals (espigalls del Garraf)
Jornada PATT del Calçot de Valls
Divendres 1 de desembre se celebrarà la Jornada del Calçot de Valls, una jornada tècnica on parlarem … [Llegeix més...] about Jornada PATT del Calçot de Valls
Desenvolupament de metodologia per l'anàlisi sensorial descriptiu de la col brotonera
Participació al II Congreso Nacional de la Asociación Española de Profesionales del Análisis … [Llegeix més...] about Desenvolupament de metodologia per l'anàlisi sensorial descriptiu de la col brotonera
Caracterització nutricional i activitat antioxidant de l'espigall del Garraf sota diferents mètodes de cocció
Participació al 31è Congrés Internacional EFFoST 2017, celebrat els dies 14-16 de novembre a Sitges, … [Llegeix més...] about Caracterització nutricional i activitat antioxidant de l'espigall del Garraf sota diferents mètodes de cocció