La Fundació Terrassenca Sant Galderic i la Fundació Miquel Agustí han unit els seus esforços per recuperar un producte tradicional de la pagesia catalana: els brotons de col.
Actualment, es tracta d’un producte molt poc conegut per al gran públic, però que, per a alguns experts, és un autèntic tresor gastronòmic que podria constituir un bon reclam dels productes hortícoles locals i de temporada. Amb aquesta intenció, les dues Fundacions han iniciat un projecte de recuperació i millora de la col brotonera.
El tret de sortida s’ha donat el dissabte 24 de març amb un tast obert a tothom al Mercat de la Independència de Terrassa. Les opinions dels consumidors constituiran una bona referència per fixar els atributs de qualitat que haurà de presentar el producte final.
Ricard Estrada en representació de la Fundació Miquel Agustí i Miquel Font, president de la Fundació Terrassenca Sant Galderic han signat el conveni de col•laboració.
http://www.fundaciosantgalderic.cat/noticies-de-la-fundacio.html