Tens més de 18 anys? T’agradaria participar en un projecte de recerca per ajudar a dissenyar el millor tomàquet? T’agradaria ajudar a recuperar uns tomàquets amb gust, com els d’abans? Vols conèixer els secrets de les varietats tradicionals i com ajudar a millorar-les?
19 i 20 de juliol, a l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona, Campus del Baix Llobregat, Castelldefels
Com arribar-hi: clica a l’enllaç
Mitjançant l’organització d’un tast de consumidors estudiarem les preferències dels consumidors catalans envers el perfil sensorial del tomàquet. Aquesta informació, que posteriorment serà contrastada amb les preferències dels consumidors d’Itàlia i França, permetrà entendre quins atributs determinen la nostra valoració del tomàquet i dissenyar les varietats de tomàquet del futur. Alhora entendrem si realment els tomàquets d’abans eren més bons, com solem afirmar. El tast està convocat pels propers dies 19 i 20 de juliol als laboratoris d’anàlisi sensorial de l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona (Universitat Politècnica de Catalunya, Castelldefels). Per participar cal assistir els dos dies seguit i participar a les dues sessions de tast. Els investigadors de la Fundació sol·liciten la participació ciutadana en aquest tast, pel qual esperen recollir les opinions d’un mínim de 120 persones.
Participa i inscriu-te en aquest formulari:
https://docs.google.com/forms/d/1I7wfi7yp0hfaSSvmjGVhx4we62uSJsEtnY6M0fn6vzU/viewform
Si ens ajudes en aquest projecte de recerca, podràs conèixer de prop la feina que es desenvolupa a l’ESAB i a la Fundació Miquel Agustí, i formar part de l’equip! Al formulari trobaràs tota la informació.