• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Fundació Miquel Agustí
  • Sobre Nosaltres
  • Recerca
  • Serveis
  • Banc de Llavors FMA-UPC
  • Notícies
Estàs aquí:Inici / old

Som el que mengem: tastets d’identitat

23 de novembre de 2018

Casals, J.,Casañas, F.,Planas, I., Rodulfo, M.A. (2012) Som el que mengem: tastets d’identitat. Arxiu Històric Comarcal de Terrassa, Centre d’Estudis Històrics de Terrassa i Arxiu Comarcal del Vallès Occidental.

Enllaç

Resum

Aquest article tracta de les actuacions del projecte Terrassa gastronòmica per la recuperació del patrimoni culinari i la producció agrícola local, l’evolució història del sector primari terrassenc, la reactivació de terrenys agrícoles i les experiències en la promoció d’una varietat tradicional catalana, la col brotonera.

Arxivat com a: old

Barra lateral primària

Cerca

Webs de projectes de la FMA

  • traditom
  • espigallsdelgarraf
  • festom
  • tomaliers

Fundació Miquel Agustí

map-pin Escola Enginyeria Agroalimentària i de Biosistemes de Barcelona (EEABB)
UPC, Campus del Baix Llobregat Edifici D4
C. Esteve Terrades, 8, 08860 Castelldefels
mail recerca@fundaciomiquelagusti.cat
phone +34 935521101

Seccions

  • Notícies
  • Sobre Nosaltres
  • Recerca
  • Serveis

Webs de projectes de la FMA

  • traditom
  • espigallsdelgarraf
  • festom
  • tomaliers
  • Política de privacitat
  • Canal de denúncia
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • YouTube