• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Fundació Miquel Agustí
  • Sobre Nosaltres
  • Recerca
  • Serveis
  • Banc de Llavors FMA-UPC
  • Notícies
Estàs aquí:Inici / old

Tast de consumidors. La col brotonera, un nou tresor gastronòmic

7 de març de 2014

El proper dissabte 15 de març, durant el matí (11h-14h) la FMA, juntament amb la Fundació Sant Galderic, organitzen un tast de consumidors de col brotonera al Mercat de Sant Pere de Terrassa. Vine a participar-hi!

La col brotonera és una varietat tradicional de col que antigament era molt apreciada durant els mesos d’hivern. Se’n mengen els brots tendres (els brotons) i les inflorescències immadures (els espigalls). Aquesta varietat de col, de textura i sabor delicats, es va deixar de cultivar i només l’han conservada alguns agricultors en els seus horts.
Ara ens proposem recuperar-la i tornar-la al camp i al mercat. Per fer això, com que no només volem recuperar la varietat, sinó també els seus sabors i textures més preats, començarem per fer un tast de consumidors. Així coneixerem les característiques sensorials més apreciades d’aquesta varietat
tradicional.
Vine, participa en el tast i ajuda a redescobrir aquest tresor gastronòmic.

Al Mercat de Sant Pere de Terrassa també s’hi podrà veure l’exposició, “La col brotonera, una aproximació etnobotànica i organolèptica”

descarregar document

        descarregar document

Arxivat com a: old

Barra lateral primària

Cerca

Webs de projectes de la FMA

  • traditom
  • espigallsdelgarraf
  • festom
  • tomaliers

Fundació Miquel Agustí

Plaça de Sant Roc, 1 – 08201 Sabadell
recerca@fundaciomiquelagusti.cat
+34 935521101

Seccions

  • Notícies
  • Sobre Nosaltres
  • Recerca
  • Serveis

Webs de projectes de la FMA

  • traditom
  • espigallsdelgarraf
  • festom
  • tomaliers
  • Política de privacitat
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • YouTube