• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Fundació Miquel Agustí
  • Sobre Nosaltres
  • Recerca
  • Serveis
  • Banc de Llavors FMA-UPC
  • Notícies

Notes de premsa

Dossier Tècnic nº 122: “Sanitat vegetal en tomàquet, col i enciam”

21 de juny de 2023

Aquest monogràfic està dedicat a la sanitat vegetal en cultius del tomàquet, la col i l’enciam. … [Llegeix més...] about Dossier Tècnic nº 122: “Sanitat vegetal en tomàquet, col i enciam”

Arxivat com a: Notes de premsa

La Fundació Miquel Agustí ofereix un servei de desinfecció de llavors de varietats tradicionals de tomàquet

15 de juny de 2023

La Fundació Miquel Agustí, com a part integral del projecte “Estratègies de desinfecció de virosis … [Llegeix més...] about La Fundació Miquel Agustí ofereix un servei de desinfecció de llavors de varietats tradicionals de tomàquet

Arxivat com a: Notes de premsa

La Fundació Miquel Agustí vol determinar la incidència de virosis en llavors de varietats tradicionals de tomaquet i mongeta a Catalunya

15 de juny de 2023

La Fundació Miquel Agustí, amb la investigadora Sonia Campo al capdavant, ha posat en marxa el … [Llegeix més...] about La Fundació Miquel Agustí vol determinar la incidència de virosis en llavors de varietats tradicionals de tomaquet i mongeta a Catalunya

Arxivat com a: Notes de premsa

HortaLab, l’eina per diagnosticar les plagues a l’horta

28 de març de 2023

La Fundació Miquel Agustí, juntament a la Federació Selmar, dissenya un laboratori online de … [Llegeix més...] about HortaLab, l’eina per diagnosticar les plagues a l’horta

Arxivat com a: Notes de premsa

L’arç groc, un cultiu model per la revitalització de l’agricultura a l’alta muntanya

3 de gener de 2023

L’arç groc és un arbust que es caracteritza per la producció d’unes baies de color groc ataronjat, i … [Llegeix més...] about L’arç groc, un cultiu model per la revitalització de l’agricultura a l’alta muntanya

Arxivat com a: Notes de premsa

L’all de Belltall: com el defineixen sensorialment?

3 de desembre de 2022

La investigadora experta de la Fundació en anàlisi sensorial, Laura López-Mas, ha tingut … [Llegeix més...] about L’all de Belltall: com el defineixen sensorialment?

Arxivat com a: Notes de premsa

  • Anar a la pàgina 1
  • Anar a la pàgina 2
  • Anar a Pàgina següent »

Barra lateral primària

Cerca

Webs de projectes de la FMA

  • traditom
  • espigallsdelgarraf
  • festom
  • tomaliers

Fundació Miquel Agustí

map-pin Escola Enginyeria Agroalimentària i de Biosistemes de Barcelona (EEABB)
UPC, Campus del Baix Llobregat Edifici D4
C. Esteve Terrades, 8, 08860 Castelldefels
mail recerca@fundaciomiquelagusti.cat
phone +34 935521101

Seccions

  • Notícies
  • Sobre Nosaltres
  • Recerca
  • Serveis

Webs de projectes de la FMA

  • traditom
  • espigallsdelgarraf
  • festom
  • tomaliers
  • Política de privacitat
  • Canal de denúncia
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • YouTube