El projecte enfocat a l’all de Belltall per poder definir sensorialment i químicament la … [Llegeix més...] about L’All de Belltall: més dolç, menys pungent i que no repeteix
Noticies sobre nosaltres
La Fundació Miquel Agustí vol demostrar la utilitat del NIR per monitorar el contingut de nitrats en hortalisses de fulla
Investigadors de la Fundació inicien un nou projecte enfocat en elaborar un mapa dinàmic mitjançant … [Llegeix més...] about La Fundació Miquel Agustí vol demostrar la utilitat del NIR per monitorar el contingut de nitrats en hortalisses de fulla
All de Belltall, cap a una marca de qualitat
La Fundació Miquel Agustí inicia un nou projecte enfocat a l'all de Belltall per poder definir … [Llegeix més...] about All de Belltall, cap a una marca de qualitat
Aliments malgastats i el impacte medioambiental, un motor de recerca i innovació
La Fundació Miquel Agustí col·labora a ALLFRUIT4ALL, un projecte que busca valoritzar la fruita d’os … [Llegeix més...] about Aliments malgastats i el impacte medioambiental, un motor de recerca i innovació
La Fundació Miquel Agustí encarrila els 15 anys amb una nova direcció executiva
El Patronat ha acordat el procés de nomenament de la nova directora de la Fundació Miquel Agustí … [Llegeix més...] about La Fundació Miquel Agustí encarrila els 15 anys amb una nova direcció executiva
El projecte HARNESSTOM impulsa activitats de ciència ciutadana per recuperar el sabor del tomàquet
El projecte europeu HARNESSTOM, liderat pel Dr. Antonio Granell (CSIC) i on hi participen la … [Llegeix més...] about El projecte HARNESSTOM impulsa activitats de ciència ciutadana per recuperar el sabor del tomàquet