• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Fundació Miquel Agustí
  • Sobre Nosaltres
  • Recerca
  • Serveis
  • Banc de Llavors FMA-UPC
  • Notícies
Estàs aquí:Inici / old

Tomàquets com els d’abans en unes jornades gastronòmiques

6 de setembre de 2013

Aquest dimarts han començat les terceres Jornades Gastronòmiques del tomàquet Montgrí als restaurants associats al col·lectiu comarcal Cuina Vallès. Tres restaurants de Sabadell en formen part: Can Feu, Forrellad i Nou de la Borriana. L’objectiu de les jornades és divulgar i expressar en plats els tomàquets d’abans.

iSabadell (03/09/2013)

tomàquet montgrí ii

Els plats estan elaborats amb una varietat recuperada per la Fundació Miquel Agustí, a la finca de Can Bros. Els restaurants associats cuinaran plats amb aquesta varietat com a epicentre de la recepta. Les jornades, que arriben a la tercera edició, es celebran a 14 restaurants fins el dia 15 de setembre.

Què és el tomàquet de Montgrí?

En general, el tomàquet ha perdut gust en els darrers anys. Aquesta varietat, en canvi, destaca pel seu tacte melòs i destacable gust i aroma. Les jornades compten amb el suport del col·lectiu Cuina Vallès, el Consorci de Turismecomarcal i la pròpia Fundació Miquel Agustí.

http://www.isabadell.cat/2013/09/tomaquets-com-els-dabans-en-unes-jornades-gastronomiques/

Arxivat com a: old

Barra lateral primària

Cerca

Webs de projectes de la FMA

  • traditom
  • espigallsdelgarraf
  • festom
  • tomaliers

Fundació Miquel Agustí

Plaça de Sant Roc, 1 – 08201 Sabadell
recerca@fundaciomiquelagusti.cat
+34 935521101

Seccions

  • Notícies
  • Sobre Nosaltres
  • Recerca
  • Serveis

Webs de projectes de la FMA

  • traditom
  • espigallsdelgarraf
  • festom
  • tomaliers
  • Política de privacitat
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • YouTube