• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Fundació Miquel Agustí
  • Sobre Nosaltres
  • Recerca
  • Serveis
  • Banc de Llavors FMA-UPC
  • Notícies
Estàs aquí:Inici / old

Using trendsetting chefs to design new culinary products: Food creations with the “Penjar” tomato

12 de setembre de 2012

Treball presentat en el 5è Congrés Europeu d’Investigació Sensorial i de Consumidors (5th European Conference on Sensory and Consumer Research) celebrat del 9 al 12 de setembre del 2012 a Bern (Suïssa). 

[divider][/divider]

Using trendsetting chefs to design new culinary products: Food creations with the “Penjar” tomato

R. Romero del Castillo*1, M. Puig-pey2, H. Vilaseca2, J. Simó1, M. Plans1, F. Casañas1 et al

1Universitat Politècnica de Catalunya, Spain, 2Fundació Alícia, alimentació i ciència, Spain

Arxivat com a: old

Barra lateral primària

Cerca

Webs de projectes de la FMA

  • traditom
  • espigallsdelgarraf
  • festom
  • tomaliers

Fundació Miquel Agustí

Plaça de Sant Roc, 1 – 08201 Sabadell
recerca@fundaciomiquelagusti.cat
+34 935521101

Seccions

  • Notícies
  • Sobre Nosaltres
  • Recerca
  • Serveis

Webs de projectes de la FMA

  • traditom
  • espigallsdelgarraf
  • festom
  • tomaliers
  • Política de privacitat
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • YouTube