• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Fundació Miquel Agustí
  • Sobre Nosaltres
  • Recerca
  • Serveis
  • Banc de Llavors FMA-UPC
  • Notícies
Estàs aquí:Inici / old

Varietats tradicionals catalanes (II): els calçots

2 de febrer de 2015

El 75è número del Dossier Tècnic està dedicat als calçots

En aquest Dossier Tècnic, investigadors i tècnics, de l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona (ESAB) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), de la Fundació Miquel Agustí, de la Indicació Geogràfica Protegida Calçot de Valls i de l’IRTA ens informen sobre el concepte de varietat tradicional, els calçots i el seu cultiu, la IGP Calçots de Valls, les noves varietats de calçot i la cuina del calçot.

Descarrega-te’l

descarregar document

 ruralcat_logo

Arxivat com a: old

Barra lateral primària

Cerca

Webs de projectes de la FMA

  • traditom
  • espigallsdelgarraf
  • festom
  • tomaliers

Fundació Miquel Agustí

Plaça de Sant Roc, 1 – 08201 Sabadell
recerca@fundaciomiquelagusti.cat
+34 935521101

Seccions

  • Notícies
  • Sobre Nosaltres
  • Recerca
  • Serveis

Webs de projectes de la FMA

  • traditom
  • espigallsdelgarraf
  • festom
  • tomaliers
  • Política de privacitat
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • YouTube